Pander – mere end én slags

Har du helt styr på dine pander , eller går du rundt og tror, at der kun findes én pande, som skal bruges til alt slags mad? Der findes mange forskellige slags pander, til forskellige formål og forskellig slags mad.

Skal du have kylling til aften, så skal du bruge en helt almindelig stegepande, men hvis du vil forkæle dig selv med en stor og lækker bøf lørdag aften, så vil det være en godt idé at bruge en grillpande, som er karakteriseret ved at have riller, i stedet for en glat overflade som en almindelig stegepande har. Disse riller gør, at bøffen ser ud til at have været på grillen, som var det en dejlig lun sommeraften, samtidig betyder rillerne også, at bøffen ikke får lige så meget direkte varme.

Når du steger noget, som afgiver meget fedtstof, så vil du normalt hælde dette fedtstof af panden og det ender med at løbe ned af kanterne og svine både pande, bord og komfur til, men med en stegepande med en smart hældetud, vil dette problem være løst. Denne hældetud er også smart, hvis du laver en sovs på panden, som skal hældes i en sovseskål, når maden senere skal serveres.

Er du hoppet med på sundhedsbølgen og er begyndt at spise en masse grøntsager, så er en sauterpande lige noget for dig. Med sådan en pande, kan du nemlig slippe for de traditionelle kogte grøntsager og selv stege dem på panden i stedet for, så man kan sige, at en sauterpande nærmest fungerer som en wok. Hvis du har lyst, så kan du også tilsætte både kød og sovs ned i panden, for den er lidt dybere end almindelige pander, så du kan faktisk lave en hel ret i sådan en pande.

Som det fremgår, så kan du købe mange forskellige slags pander til lige netop det mad du skal lave, og med lidt forskellige pander hjemme i køkkenskabet, kan du tilberede en lækker middag.

Ikke nok med, at du kan købe pander til forskellige formål, så kan du også købe pander i forskellig form – nogle er runde, mens andre er firkantede. Ydermere, findes panderne i forskellige mærker, såsom Jamie Oliver, OBH, Scanpan, Raadvad og Tefal. Disse pander er fremstillet i forskellige materialer, nogle i rustfrit stål og andre med en keramisk titanium belægning. De fleste pander passer i dag til både et almindeligt komfur og et komfur med induktionsvarme. Se mere på ISENKRAM-TILBUD.DK, som skriver om de bedste brands inden for grynder, pander og isenkram og interiør i øvrigt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Pander – mere end én slags, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

About

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *