Puslespil og brætspil har været et hit ved børnene i mange år, og det er det bestemt stadig. Der er nemlig rigtigt mange timers god leg i disse spil, og det er samtidig en aktivitet, hvor man kan være sammen om det.

Det sociale aspekt vejer derfor rigtigt tungt, når det kommer til brætspil og puslespil. Det kan samle familien og vennerne, og i mange af spillene kan der været mange med samtidigt. Dette er også en af grundene til, at det har været så populært i mange år.

Vi elsker nemlig sociale aktiviteter, som kan være med til at samle hele familien om en fælles aktivitet. Dette finder børnene også yderst interessant, da vi er flokdyr fra naturens side. Alle elsker derfor at spille sammen.

Disse brætspil er populære

Kigger man på de mest populære brætspil, så er der mange gamle spil i blandt. Skak er noget af det mest populære overhovedet, men det kræver at børnene er lidt større. Samtidig er det ikke de mest sociale spil, da der kun kan være to med af gangen og et spil tager lang tid.

Skak er dog så fantastisk lavet, at det fanger os med alle mulighederne. Det er nok det mest kendte og klassiske spil, og det har tidligere været en disciplin til de Olympiske Lege.

Ellers er Ludo og Matador også to er de populære gamle spil, som stadig findes i de fleste danske hjem. Her kan der være flere med, og man behøver ikke at koncentrere sig ligeså meget, som man gør i skak. Det bliver derfor mere socialt og afslappet, og det er derfor en helt anden form for hygge.

Nye brætspil på markedet

Der er dog også kommet en masse nye og særdeles populære brætspil på markedet, så der er et kæmpe udvalg. Et af de mest populære nye spil er serien ”Ticket To Ride”, som handler om at bygge togbaner mellem byer.

Det minder en smule om det klassiske Risk, men så alligevel ikke. Dette nye spil har solgt i millioner af eksemplarer på verdensplan, og opfinderne har virkelig tjent mange penge på dette gode spil.

Der er desuden flere og flere, som prøver lykken med at designe brætspil. Det har også gjort, at vi har fået endnu flere spil på markedet de seneste år. Det er dog svært at slå igennem, da konkurrencen er utrolig hård.

Brætspil er en oplagt gave

Hvis du mangler en gave til fødselsdag eller jul, så er brætspil en helt oplagt gave. Det giver stor glæde, og man kan begynde at spille med det samme.

Du risikerer heller ikke at købe det i en forkert størrelse, som du gør det med tøj. Dermed er det en sikker gave, og chancen for modtageren kan bruge det er større.

Man kan næsten altid finde et spændende brætspil eller puslespil, som man kan give i gave. Vi har alle interesser, og man skal nok kunne finde et spændende spil til netop denne person, som skal have gaven. For en sikkerheds skyld, kan man dog altid bytte det.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *