En måde at vise sin personlighed i haven er med krukker. Men store smukke krukker kan være meget dyre. Jeg synes, det er flot med små krukker, men det er ærlig talt for meget arbejde i det for mig. Man kan bruge store krukker selv i små haver. I små haver kan du også plante små træer i krukker. Det kan også se godt ud.

Tjek alt dette lækre havetilbehør: https://www.egesgave.dk/havetilbehor.html

Jeg gør tit det, at jeg tager bunden ud af krukken, hvis den skal stå i jord. Det gør, at planten har det bedre, og der er mindre vedligehold for dig. Krukken bliver heller ikke blæst omkuld, da den er ankret til jorden af planten.

Du kan også lave dine krukker selv. Jeg laver dem tit firkantede af overskudstræ. Dernæst maler jeg dem med kalkmaling til møbler, og det ser flot ud.

Hvordan kan du ellers bruge brugskunst til haven? Her er nogle gode ideer til at give miljø og stemning:

  • Du kan sætte et fuglebad ud. Det kan stå på fliser eller græs, og du kan sidde i din egen have og se fuglene bade i fuglebadet.
  • Du kan hænge altankasser op. Her kan du putte blomster eller måske krydderurter frisk til salaten og middagen. De fås i mange materialer blandt andet zink og træ, hvor du kan bruge vintage kalkmaling, hvis du ønsker at skifte farven.
  • Hav forskellige hyggelig kasser og bakker på bordet. Du kan få en glaskasse med låg, så servietter etc. ikke bliver ødelagt af dug. Måske har du sakse og andet til haven i en anden sød kasse.
  • Find en sød vandkande til haven. De er flotte i zink og giver miljø til haven.
  • Ligeledes så find nogle lækre plantespande i metal med tilhørende planteskovle. De er også med til at give miljø, hvis de vel og mærke er mere i brugskunst kategorien og ikke i plastik.
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *