Det er ikke nogen hemmelighed, at der er flere og flere familier især der prioriterer at blive hjemme i skønne Danmark, når der er ferie eller forlængede weekender. Her er der nemlig rigtig mange ting at nyde, og man kan lade sig betage ved, og derfor er der ingen grund til at bruge i dyre domme på at rejse ud i verden.

I skal blot træde uden for jeres dørtrin og her udforske de mange begivenheder, der finder sted, og så vil I straks opleve, at der er masser af spændende at opleve.

Der er noget for både børn og voksne

Hvis det er noget, som du synes, der lyder spændende, så bør du især tage et kig på de mange forskellige dyreparker, som der er her i landet. Her er der nemlig tale om en aktivitet, som hele familien kan nyde – både børn og voksne kan nemlig lade sig betage af dyr.

Og fordi der er så mange gode steder at vælge mellem, er der helt sikkert også en dyrepark, der ligger nær jer, og som derfor opfylder jeres behov, ønsker og krav.

Der er masser af zoologiske haver

Det kan for eksempel nævnes, at de fleste større byer her i landet har en god zoologisk have. Her er der tale om en have, i hvilken man kan bruge det meste af en hel dag, mens man kigger på de mange spændende dyr.

Og er der behov for en pause, er der også skønne legepladser og grønne områder, man kan trække til for på den måde at få et pusterum for eksempel, mens man nyder sin medbragte mad eller blot får en stund, hvor man bearbejder alle de nye indtryk.

Besøg en af de mange safariparker

I en zoologisk have, som f.eks. den du kan opleve hos Nymarksminde, går man rundt og ser på de mange forskellige dyr, mens de sidder i deres bur eller går i deres indhegning, hvilket står i modsætning til de forskellige former for safariparker, som for eksempel Ree Park, vi også har her i Danmark. Her er der nemlig tale om steder, hvor dyrene lever frit, og hvor man således har mulighed for at opleve dem i deres naturlige omgivelser. Det kan være barskt til tider, men det giver en meget autentisk oplevelse.

Her kører man rundt på mærkede veje i sine biler, hvorfor man har rig mulighed for at komme helt tæt på de vilde dyr – og det er noget, der gælder både aber og løver.

Er vejret ikke til at være udendørs?

Er vejret ikke helt til de udendørs oplevelser, har vi også flere dyreparker, der foregår under tag. Her er der tale om steder, som rummer tropiske dyr. Det kan for eksempel være Randers Regnskov. Men det kan også være akvarier, som for eksempel Nordsøen Oceanarium.

Her er det muligt at få sig en oplevelse, hvor man også kommer helt tæt på spændende dyr og dermed opleve blandt andet, hvordan livet foregår under vandets overflade.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *