Det er slut! Jeg er færdig med ham. Jeg har slået op. Er flyttet ind på et billigt hotel, som en veninde har anbefalet. Her er ikke så rart. Men det er heldigvis kun i nogle få dage, jeg skal bo her. Og heldigvis har jeg ikke mange ting med mig. Kun tøj og lidt makeup. Og en masse bøger. De er tunge at slæbe rundt på. Men da han sagde, at jeg var kedelig, fordi jeg altid sidder med næsen i en bog, var jeg klar over, at det ikke går. Med os.

Livet er andet end fest

Jeg fortalte ham, at livet ikke kun er diskoteker og barer. Og at jeg vil væk fra det her lorteland. Intet fungerer i Grækenland, hvor vi bor lige nu. Eller hvor vi boede indtil om lidt. For jeg bor her bestemt ikke om få dage. Jeg vil hjem til Danmark. Til mit land. Et land, jeg kender. På godt og ondt. Ja, der er mange positive ting i Danmark. Det har jeg lært nu. Og jeg har også lært, at der er nogle lande, hvor tingene ikke kan være andet end negative. At bo her i landet i næsten et år har lært mig meget. Om mig selv og min verden.

Flyve til Grækenland uden forsinkelse

Jeg har ikke fundet en flybillet til Danmark, som jeg kan betale. Jeg er jo bare en fattig studerende. Så jeg har kigget lidt på sites efter flybilletter fra Grækenland til Danmark. Og jeg har faktisk fundet en. Den er billig. Meget billig. Jeg har ringet til min far. Han har sendt penge til billetten. Jeg har købt den. Og nu er jeg ved at pakke alle mine ting. Jeg skal afsted tidligt i morgen. Håber ikke, at der vil være flyforsinkelse, selvom man kan få erstatning ved forsinket fly. Det kan ikke gå hurtigt nok for mig at komme hjem til Danmark.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *