Min mormor boede, da jeg var barn, i Amsterdam. Jeg kan huske, at jeg sammen med mine forældre var på besøg. Jeg var mellem 3 og 4 år gammel. Vi kørte dertil i bil og lavede en tur ud af det. Jeg har faktisk ikke været i Amsterdam siden, så der er jo sket meget. Og alt andet lige ser man jo på en by med andre øjne som 50-årig end som 3-årig J I dag hører man jo mest om Amsterdam med hashbarer, Red Light District og smukke blomster.

Billigt at flyve til Amsterdam

Heldigvis kan man jo få billige flybilletter til Amsterdam her, så det er vist med at få planlagt en tur til Amsterdam snart.

Hvad har Amsterdam så at byde på? Det anbefales at komme rundt på cykel, hvis du er til det. Du kan nemt leje cykler flere steder, og det er en billig måde at få set byen på. Er du ikke til cykler kan du tage en kanalrundtur. Det kan også anbefales om natten, hvor broerne er belyst. Det skulle se rigtig flot ud.

Snyd heller ikke dig selv for Jorddan, som er et område med ældre huse og bygninger og masser af kunst, gallerier, antikviteter og barer og restauranter. Van Gogh Museet er også et besøg værd.

Anne Frank

Måske husker du Anne Frank? Og Anne Franks dagbog. Jeg læste den selv for mange år siden. Det er om en tysk pige, der under Anden Verdenskrig måtte gå under jorden med sin jødiske familie. Du kan faktisk se huset, hvor Anne Frank boede.

Har du andre tips til, hvad man skal se og gøre i Amsterdam, hører jeg dem gerne.

Jeg har netop købt en billig flybillet til London – fandt det helt vildt billigt her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/ , så når er tilbage fra den tur, må jeg i gang med at planlægge en lille uges tid i Amsterdam.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *