Vi er en familie på 4. Min mand og jeg og vores datter Mette på 5 år og vores søn Silas på 7 år. Vi arbejder begge en del, men vi forsøger at få mest mulig tid med vores børn, så når vi har fri, er vores fritid helliget tid med familien. Som vi alle ved, er der pligter, der skal klares. Det kommer man jo ikke udenom, så det er med at gøre tingene så smart som muligt.

For eksempel har vi en rengøringskone, der kommer en gang om ugen. Det er ud fra et simpelt regnestykke om, at vi tjener mere i timen, end vi betaler hende, så en ekstra time på jobbet kan give os rengøringshjælp i 3 timer. Vi gør det samme med vedligeholdelse af vores have. Vi kan godt lide at gå lidt i haven, og det er også noget, vi kan gøre med vores børn, men det mere trælse og tunge overlader vi til vores havemand.

Hvad skal vi have at spise?

Er du en børnefamilie, ved du godt, at det at planlægge måltider, madkasser, madplaner etc. tager noget tid. Man vil jo også gerne, at det er varieret, så det tager noget tid. Vi plejer at lave vores madplaner for en uge, så vi ikke skal i supermarkedet hver dag.

Nu har vi så fundet det mest geniale koncept til børnefamilier. Du kan læse om det på siden her: MAMBENO.  Når du tegner et medlemskab, får du simpelthen hver uge tilsendt en madplan for ugen – og så er der ovenikøbet taget hensyn til børnenes madpakker. Det er fantastisk, og det sparer os for en masse tid.

Jeg har også på siden købt nogle lækre madkasser med flere rum til børnene, og det alene gør madpakkerne mere spændende.

Du bør som børnefamilie tjekke det ud – det kan varmt anbefales!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *