Når årets sommerferie skal planlægges, så er der i utallige muligheder, ja faktisk så mange muligheder, at det kan være svært at vælge. Der er ganske enkelt så mange spændende muligheder på markedet, og det gælder for både familier med børn såvel som familier uden børn. Men for familier med børn er især en ferieform blevet mere og mere populær de senere år, og alt tyder på at tendensen blot fortsætter. Bondegårdsferie en nemlig gået hen og blevet en meget populær form for god familieferie. Bondegårdsferie har i realiteten været relativ populær i flere år, men efter flere år med charterferier sydpå, så er det som om at danskerne har lyst til at prøve noget andet, og for mange er en bondegårdsferie nu det oplagte valg, når familien skal slappe af, og væk fra dagligdagens stress og jag. Det er ikke overraskende mange familier fra de store byer, som foretrækker at holde en skøn bondegårdsferie. Her er der tale om familier som virkelig har brug for at komme væk fra storbyen, trafikken, larmen og det travle hverdagsliv. Samtidig har disse storbys-børn naturligvis stor glæde af at komme ud på landet så at sige, og opleve hvad det vil sige at opholde sig udenfor storbyen. Mange familier finder derfor ofte vej til en skøn bondegårdsferie hos f.eks. Nymarksminde i Vodskov, hvor de tilbringer en dejlig ferie i landlige omgivelser.

Der er flere årsager til at bondegårdsferie er en god familieferie. Den type ferie betyder at familien vil være meget sammen i hele ferien, være sammen om en lang række aktiviteter og ofte er den en ferie helt uden fjernsyn og computer. Det har mange familier stor glæde af, og det er både forældre og børn som elsker denne form for ferie. Familien vil være sammen på en helt anden måde under en god bondegårdsferie, og det betyder meget for en travl familie, som slet ikke har tiden til meget hygge og samvær i løbet af en travl hverdagsuge.

Bondegårdsferie er ikke blot for danske familier, der er bestemt også mange familier fra udlandet som nyder denne form for ferie. For mange er det samtidig en god oplevelse, at deres børn kan lege med børn fra andre lande. Det giver en masse oplevelser for disse børn, oplevelser og erfaringer som de bestemt kan have glæde af senere i livet. Bondegårdsferie er ikke blot for børn, mange forældre syntes det er både hyggeligt og spændende at holde bondegårdsferie. Det er altid fascinerende at kigge på de mange flotte og spændende dyr, og det er uanset ens alder. Samtidig er en bondegård ofte spændende og hyggelig, men mulighed for at nyde en skøn frokost eller kolde drikke, mens børnene leger på legepladsen eller deltager i en fælles aktivitet. Det er med andre ord perfekt underholdning for hele familien.

Bondegårdsferie vil uden tvivl være et hit hos børnene, og hvorfor ikke invitere hele familien med, og nyde lidt kvalitetstid med hele familien, samtidig med at alle bliver underholdt og fascineret af de mange spændende dyr på bondegården. Glæd hele familien med en fantastisk spændende, hyggelig og lærerig bondegårdsferie.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *