Så er vi allerede en uge inden i årets første forårsmåned. Og vejret varsler også virkelig, at det er blevet den tid på året. Selv om det stadig er køligt, så er der masser af solskin og lyse timer. Det er dejligt. Og inden længe går havesæsonen i gang. Det glæder jeg mig gevaldigt til.

I år skal jeg ud og investere lidt penge i en ny plæneklipper. Den gamle gik nemlig ned med flaget på slutningen af sidste sæson. Den kunne bare ikke mere. Men den havde også tjent mig godt i over otte år. Og nu var det altså slut.

Så i øjeblikket er jeg i gang med at lede nettet igennem efter gode råd om hvilken plæneklipper jeg skal vælge at benytte mig af fremover. Og i den forbindelse, er jeg stødt på den her side, http://abouteverything.dk/sadan-vaelger-du-den-rigtige-plaeneklipper/, som jeg synes kommer meget godt omkring nogle af de overvejelser, som jeg selv går med.

Jeg er nu nok kommet frem til, at jeg bare skal have mig en forholdsvis almindelig plæneklipper. Det ikke være en robotplæneklipper og i hvert fald slet ikke en havetraktor. Det er vores grund slet ikke stor nok til. Så sådan en ganske almindelig benzin dreven græsslåmaskine med opsamler. Det må lige være sagen. Så skal jeg bare se, om jeg kan være heldig at finde en god maskine, som kan give mig fornøjelse i en god årrække 🙂

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *