Som travl familie med arbejde, skole, fritidsinteresser samt hus og have at passe, kan man indimellem godt trænge til en hjælpende hånd. Uanset om det er med tøjvasken, pasning af børn, hjælp til havearbejdet eller noget helt andet, så kan det være kærkommen med et par ekstra hænder en gang imellem.

Der kommer ganske enkelt tidspunkter for de fleste, hvor man føler, at man er ved at ”brænde sammen” og ikke har overskuddet til at klare alle hverdagens mange opgaver og gøremål. Kommer man først dertil er det en god idé at finde sig noget hjælp – faktisk er det måske endda en god idé at finde hjælp før, at man når helt så langt, at man føler, at man ikke længere kan klare alle opgaverne.

Jobbi.dk er løsningen

Det er her, at en hjemmeside som jobbi.dk kan komme ind i billedet. Her kan du nemlig finde hjælp til alverdens forskellige småjobs så som havearbejde, børnepasning, lektiehjælp, rengøring, pasning af dyr osv. Så savner du hjælp med nogle af alle de daglige opgaver, er jobbi.dk et rigtig godt sted at starte.

Hjælp til nogle af de små opgaver i hverdagen giver overskud og ekstra kræfter, så du kan minimere de perioder, hvor du kan komme til at føle dig stresset og overbelastet. Det giver fornyede kræfter, så man igen er klar til at tage fat selv.

Mange mennesker finder dagligt den ekstra hjælp, som de har brug for i hverdagen, via jobbi.dk. Du burde også kigge forbi og se, om ikke der findes nogen i dit område, som kan hjælpe dig med dine opgaver. Priserne er langt hen ad vejen meget overkommelige, så de fleste vil kunne få råd til at hyre hjælp en gang i mellem, når det hele hober sig op og bliver en kende for meget.

Lidt ligesom dating

Jobbi.dk er i bund og grund bygget op lidt ligesom mange af de traditionelle datingsider er. Dvs., at dem som tilbyder at udføre et stykke arbejde, opretter en profil, hvor de fortæller lidt om deres kompetencer, hvilken form for job de søger/arbejde de kan tilbyde og hvor i landet de befinder sig. Lidt ligesom dem, som søger kærligheden på en datingside fortæller lidt om dem selv, hvad de søger og hvor de befinder sig.

På den måde kan dem, som har brug for hjælp hurtigt og let se, om der er et match i nærheden som giver mening at kontakte for nærmere aftale. Det er derfor ganske let og hurtigt at finde hjælp til de jobs, som man gerne vil have en hånd med.

Jobbi.dk er blot formidler af kontakt

Jobbi.dk har intet med aftalerne mellem arbejdsgiver og arbejdstager at gøre, men er udelukkende formidler og sørger for at skabe kontakten mellem dem, som har brug for hjælp og dem, som kan tilbyde at give en hånd med.

Jobbi.dk har på den måde heller ikke noget med det økonomiske aspekt i aftalerne at gøre. Det klarer det involverede parter ligeledes selv.

Men takket været den lette formidling på hjemmesiden er det nemt at finde hjælp i dagligdagen lige nøjagtig, når der er brug for den.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *