Langt de fleste kvinder er vilde med at få slikket fisse, men det er langt fra alle mænd, der er lige gode til at gøre det. De vigtigste råd, når det kommer til oralsex, og hvordan du gør en kvinde liderlig, har vi listet nedenfor.

OBS: Har du som mange svært ved at komme til, kan vi anbefale at prøve oralsex i en sexslynge. læs mere på Sexgyngen.dk

Udforsk hende – der er stor forskel på fissers udseende, og hvordan kvinder er skruet sammen forneden. De fleste kvinder vil være mest følsomme på klitoris, men visse kvinder vil have kønslæberne, mellemkødet eller området omkring skedeåbningen som de mest følsomme punkter. Det er derfor en god ide at give dig tid til at udforske hende med både tungen og hænderne.

Start andre steder – kroppen er fyldt med erogene zoner, så start med at berøre, slikke og massere disse zoner som en del af forspillet. Massér og slik hendes bryster og brystvorter, tryk hende på lænden, på ballerne eller under fødderne. Slik hende langsom op af benene og ned igen.

Start roligt op – den nemmeste måde at give en kvinde orgasme på er ved at stimulere klitoris direkte, men den kan nemt blive overfølsom, hvis du bare kører på. Derfor er det en god ide at slikke omkring skeden og på skamlæberne, på mellemkødet, på inderlårerne og måske prøve at stikke tungen op i hendes fisse. Mange kvinder finder det ganske pirrende at få en tunge op i fissen, og det er rigtig god måde at gøre hende liderlig på.

Klar til klitoris – når du føler, at du har pirret hende længe nok i og omkring skeden, så kan du bevæge tungen hen på klitoris. Klitoris sidder i den øverste del af fissen og ses nemmest ved at sprede skamlæberne, læs mere om klitoris. Er du i tvivl, så bed hende om at hjælpe dig – det er der ikke noget pinligt ved, tværtimod. Jo bedre du rammer plet, jo bedre bliver det for hende!

Start med at slikke klitoris blidt og langsomt for at pirre hende, samtidig med at du får en fornemmelse af, om hun kan lide det langsomt eller hurtigt. Kør tungen rundt på klitoris, op og ned, tryk hårdt med tungen, tryk blidt med tungen, prøv “at slikke alfabetet”, så klitoris bliver slikket fra alle sider osv. osv.

For at opnå klimaks er det alfa og omega at slikke kontinuerligt på klitoris igennem længere tid. Det tage fra få minutter, op til en halv time, så det er vigtigt, at du finder en god stilling, så det ikke bliver for hårdt for nakke og tunge.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *