Ønsker du at starte en hjemmeside eller en webshop? Hvis din virksomheder ønsker stor succes, er det ofte en god idé at etablere en hjemmeside på internettet. Inden du går i gang med at kreere en hjemmeside, skal du finde det helt rette webhotel, som kan hoste din hjemmeside. Et webhotel er et krav til enhver online hjemmeside og er blandt andet med til at sikre driftssikkerheden på hjemmesiden, samt at din e-mail fungerer. I dette blogindlæg bliver du præsenteret for et af markedets bedste og billigste webhoteller – nemlig Unoeuro.com. Med en rabatkode til unoeuro.com fra rabatbanditten.dk kan du få 3 måneders gratis webhosting. Du får ligeledes gode råd til, hvordan du bedst muligt kan opnå succes med din nye hjemmeside.

Vælg det helt rigtige webhotel

For at kreere en hjemmeside, som kan besøges af andre internetbrugere, er det nødvendigt at have et webhotel. Et webhotel er en form for pladsejer, som sælger ud af pladser eller domæner på internettet. Disse kan du købe, og foruden en hjemmeside med eget domæne får du tilbudt en række services. I 2004 startede Unoeuro.com som webhotel, hvor det på daværende tidspunkt var næsten umuligt at finde et billigt og velfungerende webhotel på markedet. Siden da har Uneuro.com kreeret et både billigt, men også serviceminded webhotel, og for kun 8 kroner om måneden får du dit egen domæne, en daglig backup samt en e-mail i særklasse. Derudover stiller Unoeuro.com en række programmeringsfeatures til rådighed, herunder ASP, APS.NET, NET Core og PHP. På Unoeuro.com har de sørget for at gøre det nemt for dig at oprette en website. Du skal blot trykke på den gule boks med overskriften ”opret dit nye webhotel”, hvorefter du skal følge guiden. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til oprettelsen af dit nye website, kan du skrive til Unoeuro.com’s serviceafdeling. Her kan du forvente svar inden for blot 48 timer.

Selvom Unoeuro.com i forvejen er blandt markedets billigste webhoteller, har du mulighed for at gøre dit webhotel endnu billigere med en rabatkode fra rabatbanditten.dk. Her kan du blandt andet få et Bronze webhotel for kun 1,25 euro om måneden, hvilket indebærer en lang række programmer og services.

Markedsfør din hjemmeside

Når du har etableret din nye hjemmeside hos Unoeuro.com, er det vigtigt, at den markedsføres. Der findes flere millioner af hjemmesider på internettet, og du skal derfor kæmpe for, at din hjemmeside bliver synlig blandt dem.

Alt efter hvad du ønsker at bruge din nye hjemmeside til, kræver det markedsføring på internettet. Hvis din nye hjemmeside for eksempel indebærer en webshop, er det vigtigt, at denne bliver promoveret. Når det kommer til markedsføring online, findes der mange metoder, man kan give sig i kast med. En af disse metoder er SEO – søgeordsoptimering. Hvis du optimerer din hjemmeside korrekt efter SEO-kriterierne, vil du kunne få en masse trafik fra søgemaskinerne. Mange steder på internettet kan du læse mere om mulighederne for søgeordsoptimering – men du kan ligeledes få professionelle til at klare arbejdet for dig.

De sociale medier bør ligeledes spille en stor rolle i din markedsføring, især hvis din hjemmeside indeholder en webshop, som har til formål at sælge fysiske produkter. Flere og flere bruger de sociale medier i hverdagen, hvilket gør dem umulige at komme uden om, hvis du vil opnå en succesfuld markedsføring. Opret først og fremmest en Facebook og Instagram, som har en naturlig sammenkobling til din hjemmeside. På den måde vil du få større eksponering, og din hjemmeside vil snart blive besøgt af flere internetbrugere.

Er din virksomhed klar til en webshop, så find en rabatkode til unoeuro.com hos Rabatbanditten allerede i dag.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *