Der er ingen tvivl om, at online dating er blevet populært – endda meget populært. Faktisk er dating på nettet blevet så populært, at der over de senere år er skudt så mange forskellige datingsider op, at det kan være næsten umuligt at finde rundt i.

I starten var datingsiderne for alle – nu er der kommet nicher.

I starten favnede datingsiderne bredt. De var for alle aldersgrupper, for folk i alle afkroge af landet og for alle uanset job, interesser og præferencer. Denne typer datingsider eksisterer naturligvis stadig og er da også stadig ganske populære.

Men som tiden er gået, er der skudt flere og flere niche datingsider frem. Mange nyere datingsider har nemlig helt specifikke målgrupper, som f.eks. bestemte aldersgrupper, folk med bestemte job, folk med bopæl bestemte steder eller folk med en specifik social status.

Niche datingsiderne har på én gang gjort det både lettere og sværere at finde det rigtige sted at oprette sin datingprofil. Lettere fordi folk på 40 år nu ikke længere behøver at sidde og sortere 18-20 åriges datingprofiler fra, de kan i stedet oprette sig på en side som f.eks. 40plus.dk, hvor aldersmålgruppen er mere specifik – hvis de vel at mærke hørere hjemme her. Men samtidig kan det også være lidt sværere at ramme rigtigt. For skal man oprette sig på en side med en specifik aldersgruppe som mål, skal man oprette sig et andet sted fordi man er landmand eller skal man finde en datingside kun for dem i en bestemt by? Og hvad nu hvis den person, som er ens helt perfekte match har oprettet sig på en helt anden side, fordi han eller hun mener at høre hjemme der? Så finder man måske aldrig hinanden.

Så der er altså både fordele og ulemper ved de mange datingsider.

Sider der giver dig overblik

Med de mange forskellige datingsider kan det som sagt være svært at finde den helt rigtige side, når man vil i gang med netdating. Faktisk kan det i det hele taget være svært bare at finde frem til de mange datingsider, før man beslutter sig for, hvor man vil forsøge heldet med at finde sig en kæreste.

Dette har gjort, at endnu en kategori af sider indenfor dating har set dagens lys. Nemlig sider, som har specialiseret sig i at give sine besøgende et overblik over datingmarkedet på nettet. En af disse sider er datingoversigt.dk. Her kan man både finde gode råd til det at date online på deres dating blog, ligesom de har lavet en oversigt over datingsider med de vigtigste målparametre anført.

Ved at benytte sig af en side som datingoversigt.dk slipper man for selv at søge hele nettet igennem for at finde nogle gode datingsider. Det bliver så at sige serveret vha. oversigten på siden.

Opret en profil flere steder

Med de mange datingsider er det altså ikke helt let at vide, hvor man skal slå til for at finde den eneste ene. Mange vælger da også at oprette profiler på flere af de sider, hvor de mener, at der er størst chance for at finde kærligheden.

Med fere profiler er chancen selvfølgelig større for at ramme rigtigt – og det er jo det det hele går ud på, når man begiver sig ud i datingens verden.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *