Der er mange forskellige holdninger til undertøj og lingeri som denne type: https://luksuslingeri.dk/. Nogle kvinder mener, at de bare skal have noget praktisk undertøj, så de holder bakterier fra underlivet og ikke bliver syge. Andre mener, at de skal gå i lækkert med sexet undertøj, fordi det får dem til at føle sig godt tilpas.

Vi er vist alle sammen enige om, at vi skal skifte trusser og bh hver dag. Men ved vi egentlig, hvor lang tid et par trusser eller en bh holder? Naturligvis kommer det an på kvaliteten af materialet, de er lavet af, ligesom syningerne også spiller en rolle.

De fleste mener, at et par trusser kan holde i ca. et år, måske længere. En bh siges at kunne holde i et sted mellem 8 måneder og 1 års tid. Igen, kvaliteten spiller en stor rolle.

Men ud over sliddet ved brug, så spiller det faktisk også en stor rolle, hvordan vi vasker vores undertøj.

De lækre BH sæt

Intet er mere ærgerligt end at have investeret i et https://luksuslingeri.dk/bh-er/ fra  Marie Jo og så opdage, at man vasker det forkert. Vasker og opbevarer vi trusserne og bh’erne forkert, ja så forkortes levetiden. Så jeg vil gerne give dig nogle gode råd her:

Der er som regel vaske instruktioner i mærkatet, som sidder på bh’en eller trussen. Den fortæller, hvordan du bør – eller ikke må vaske undertøjet. Det kan være, at mærkatet fortæller, at du bør håndvaske lingeriet. Så bør du altså ikke ignorere det. En bh kan faktisk gøre skade på en vaskemaskine. Du behøver ikke at bruge lang tid på at håndvaske en bh. Det handler mest om, at du skal have vasket sved og eventuelt bodycreme væk.
Bh’er er lavet af følsomt materiale. Fibrene kan strække sig, så det er vigtigt, at de bliver hængt til tørre korrekt. Det sker ved at hænge dem på midterstykket. Derved undgår du, at fibrene ikke bliver rykket i stykker. En bh holder bedre sin form på den måde. Når den er tør, så giv den tid, så fibrene kan samle sig, inden du tager den på igen.

Har du ikke tid til at håndvaske bh’erne, så er det muligt at vaske dem i vaskemaskinen. Du skal bare putte dem i en vaskepose og huske at lukke hægterne. Og så må du ikke vaske dem i for varmt vand. Det kan ødelægge fibrene, og det kan også medføre, at farven blegner.

Mange tror, at hvidt undertøj skal vaskes med et middel, som er særligt beregnet til hvidt tøj. Det er i virkeligheden en dårlig idé, fordi det kridhvide undertøj er faktisk ikke hvidt. Det gælder især, hvis det er bomuld, dine trusser er lavet af. Bomuld er ikke hvidt i naturen. Dit undertøj er faktisk indfarvet. Derfor skal du ikke bruge et middel til hvidt tøj. Det vil rent ud sagt affarve undertøjet, og det bliver gråt og kedeligt. Brug i stedet for et vaskemiddel, som er beregnet til farvet tøj. Men lad nu være med at komme det hvide undertøj sammen med andet tøj i andre farver. Du kender resultatet.

Vasker du dit lingeri nænsomt, så kan det holde i lang tid. Læs meget mere på Luksuslingeri.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *