Har du nogen sinde prøvet at få dit hus invaderet af kryb? Der er næsten ikke noget værre og de kan være utrolig svære at komme af med igen. Uanset om der er tale om myrer, brødbiller, møl eller noget helt fjerde, skal der som regel en ret stor indsats til at få de irriterende væsner ud af huset igen, når de først er kommet ind.

Ofte handler det i første omgang om at finde ud, hvilket kryb der i det hele taget er tale om og dernæst at finde ud at, hvordan de er kommet ind i huset. Mange skader dyr kommer enten ind gennem utætheder ved gulve døre eller vinduer eller også er man så uheldig selv at bære dem hjem sammen med nogle fødevarer. Men uanset hvordan skadedyrene er kommet til, kan man næsten altid være sikker på, at det ikke bliver let at komme af med dem igen.

Pas på med farlige insektgifte

Hvis man beslutter sig for at bruge en eller anden form for gift for at komme sit problem med skadedyr til livs, er det vigtig at tænke over, hvor man anvender giften. Brug aldrig farlige gifte i nærheden af fødevarer eller i nærheden af børn eller dyr, som uforvarende kan komme i kontakt med giften. Bekæmp så vidt muligt skadedyrene uden at bruge farlige kemikalier. Det er det sikreste for både mennesker og dyr.

De gamle husråd

Selv om det ikke altid er sikkert, at de gode gamle husråd til bekæmpelse af skadedyr, nu også kan klare problemerne. Så er der ofte noget om snakken. Gennem årene er mange ting blevet prøvet for at komme de ubudne gæster til livs. Og ind i mellem bliver der ramt plet og en effektiv metode til at håndtere skadedyrene kommer frem. Så prøv gerne de gamle husråd inden du tager skrappere midler i brug. Det er ofte både lettere, billigere og mere sundt for omgivelserne end diverse købemidler, som ofte indeholder forskellige former for gift.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *