Min kæreste bliver snart 30 år, og jeg vil gerne gøre dagen speciel for ham. Jeg ved, at hans forældre holder en middag for ham dagen efter hans fødselsdag for familie og nære venner. Han ønsker sig et ur – og det skal han også have. Han har kig på 2 forskellige. Et fra Certina ure, som er super flot og klassisk, og et fra Daniel Wellington Ure, som jeg personligt godt kan lide, fordi det er lidt anderledes. Og så kan man skifte remmen på det, hvilket jo er herligt, så man kan matche det med sit outfit.

Jeg vil gerne give ham mere end “bare” et ur, så jeg har været på udkig efter anderledes ideer til at fejre ham.

Der er jo altid ideen med at holde et surprise party. Ideen kan jeg godt lide, men da hans forældre holder middagen dagens efter, vil jeg nok hellere finde på noget andet.

En sød ide

Jeg har læst om en sød idé. Køb en stak kort. Så får du hans famile og venner til at skrive et sødt kort hver. Herefter gemmer du kortene, hvor du ved, han har sin gang. Det kan være blandt håndklæderne, i hans gym taske, ved tallerkenerne etc. Det vil være noget, der glæder ham over flere dage, og det er noget, han kan gemme.

Der er også mulighed for at give ham en overraskelse i den mere voksne afdeling. Det er jeg sikker på, han vil sætte pris på 🙂 Jeg har set på Amazon, at man kan købe et lille rødt sæt, som ganske enkelt er en rød sløjfe på et par røde trusser. Her kan du give dig selv til ham som en gave, og det skal nok blive en succes.

Med en fin kombination af ovennævnte er jeg sikker på, at min kæreste vil få en fantastisk dag!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *