Er der noget, der skal gøres rigtigt, er det en slankekur! Ikke mange “indgreb” i dit helbred kan gå mere galt, end en forkert diæt. Og hvis du vil lytte til sagkundskaben og de resultater, som de senere års forskning nu beviser hinsides enhver tvivl, skal du smide mange (de fleste) af de gamle kostråd og madpyramiden ud!

Den rigtige slankekur tages kun én gang

Ugebladene bringer nærmest ugentligt ny og mere eller mindre “fantastiske slankekure”, der lover dig store vægttab. Alle disse kure har én ting til fælles: Ingen af dem virker i længden. Læg dertil, at flertallet af dem faktisk har den stik modsatte effekt – de vil få dig til at tage mere på efter kuren, end du tabte under selve slankekuren.

Hvilken slankekur virker?

Den eneste slankekur, der faktisk virker og HOLDER, er slet ikke en rigtig slankekur. Det kan du læse meget mere om her: slanke.guru

Fakta er, at de sidste årtiers kostråd har betydet en ekstrem fedmeepidemi overalt i den vestlige verden – næsten da. Undtagelserne er de lande i vesten, der IKKE følger disse kostråd men i stedet spiser masser af fedt og proteiner. Andelen af overvægtige i disse lande er markant mindre end i de lande, hvor en fedtfattig kost følges.

Et andet problem er det stigende antal af mennesker, der diagnosticeres med henholdsvis højt kolesteroltal og Alzheimers. Ny forskning dokumenterer, at en kost, der er fattig på fedt kan øge risikoen for Alzheimers – og at en fedtfattig kost (som automatisk medfører en kost rig på sukker og kulhydrat) er den egentlige årsag til højt kolesteroltal.

Den bedste måde at tabe sig?

Al denne viden om at tabe sig kan være utroligt vanskelig at omsætte til en hverdag, hvor tiden ofte er knap og fristelserne mange. Det har en af de mest erfarne formidlere af vanskeligt stof i Danmark gjort noget ved – og det er Thomas Rosenstand, der er kendt i Skandinavien for sin unikke måde at forklare de vanskelige elementer i SEO / Søgemaskineoptimering på en måde, så alle kan være med.

Han har udviklet en metode, der tager al den nyeste viden om ernæring, vægtproblemer, sukkersyge etc. og sat det sammen i et program, der er utroligt enkelt at forstå – og lige så enkelt at følge. Det program kaldes – lidt misvisende – for Slankeskolen. Jeg skriver mistvisende, fordi der altså ikke er tale om, folk normalt forbinder med en slankekur – men om en omlægning, der giver et permanent og sundt vægttab, uden man skal sulte eller undlade at spise alt det lækre mad.

Resultaterne hos deltagerne efter godt et år er da også de mest imponerende, nogen dansk ekspert i vægttab kan fremvise! Det kan du læse mere om her: Slankekur

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *