De fleste kender rapperne repræsenteret af Cheff Records, det er nemlig stjerner som TopGunn, Raske Penge og Klumben. Og hvad de fleste, unge mænd i hvert fald, også ved – det er at Cheff Records også står for at lave noget af det fedeste streetwear lige pt. Der er fokus på den klassiske hiphop-stil, med sorte og hvide nuancer, store bogstaver og klassiske print.

Cheff Records skabte hurtigt et navn for sig selv, da nogle af deres topartister hurtigt blev radio-darlings med hit som Faxe Kondi og Ik’ Lavet Penge. Siden lyden af Kidd første gang rullede over radioen, er der sket meget for det danske pladeselskab – de har blandt andet haft held til at skabe en kollektion af streetwear, der også hitter.

Det klassiske streetwear

En af årsagerne til den store succes for Cheff Records tøjet, er at de har holdt sig til den klassiske hiphop-stil. Herremoden skifter hele tiden, og ofte skal herremoden være stilren og pæn. Men drengene bag Cheff Records laver streetwear, der følger de gamle rødder; sorte og hvide nuancer, store bogstaver og rå stil. Det har åbenbart ramt plet, for tøjet fra Cheff Records er blevet en kæmpe succes.

Personligt er jeg vild med både musikken og tøjet fra Cheff Records. Kollektionen fra Cheff Records er med i en bølge af forskellige kollektioner, der sætter fokus på den gamle del af hiphoppen. Der bliver ikke brugt tid på farver, prints eller andet – det er råt, fedt og stilet.

Cheff Records har startet deres tøjeventyr med en kollektion bestående af t-shirts, sweatshirts, tanktops og kasketter. Det er, hvis du spørger mig, et must-have her til sommer. Vejret har for alvor været med os på det seneste, og kan du jo passende finde din Cheff Records t-shirts eller kasket frem, når der skal grilles og høres musik de forskellige festivaller.

Det er godt nyt for musikken og tøjet herhjemme, at pladeselskaber som Cheff Records forsøger sig med flere ting på én gang. Man kan jo håbe, at det udfordrer de etablerede tøjproducenter, så vi fortsat får innovativ og spændende herremode at se.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *