Hvad vil det sige at låne penge uden at skulle stille sikkerhed? Det er der mange der har lært er en kæmpe fordel når de står og skal bruge penge lige her og nu. At låne penge uden at skulle stille sikkerhed betyder nemlig, at man ikke behøver at skulle fortælle, hvad man har tænkt sig at bruge pengene på. Man undgår derfor at skulle forsvare sig overfor en emsig bankrådgiver som muligvis ikke kan se de samme muligheder i den investering som man netop har sat sig for at ville foretage. Når du slet ikke behøver at skulle dokumentere noget som helst, i form af hvad pengene skal gå til, betyder det også, at det er meget lettere at låne penge, som på Kviklaan-info.dk.

Mange mener at billige lån uden sikkerhed er den frihed som de har ledt efter i bankverdenen. Det er nemlig ikke alle som ønsker at skulle forklare, dokumentere eller fortælle hvad de bruger deres penge på. Men med billige lån uden sikkerhed kan man låne penge så let som ingenting. Den slags lån hedder som regel noget i retning af Kviklån, eller forbrugslån. Uanset hvad navnet er, betyder friheden for at skulle stille sikkerhed, at man meget nemt og uovervejet kan låne penge.

Højere rente

Derfor er det ekstra vigtigt at man husker at overveje hvor meget et sådan lån vil komme til at koste på sigt. For billige kviklån uden sikkerhed har som regel en højere rente end almindelige lån, fordi banken i højere grad satser pengene, når de ikke ved hvad de bruges på. Der er således heller ingen sikkerhed for banken og derfor er den slags lån som regel dyrere.

De hedder netop også forbrugslån i hverdagstale, fordi det typisk handler om penge der skal bruges til et eller andet forbrug her og nu, frem for en investering i noget der på sigt kan kaste penge af sig igen. Ikke desto mindre er den slags lån nødvendige for mange da der i livet kan opstå situationer hvor man har brug for penge her og nu. For eksempel ved studiestart, eller ved en uforudset regning eller hvis større ting som man har brug for i huset pludselig går i stykker.

Det kunne være ens computer, vaskemaskine eller køleskab. Det er de færreste der lige har pengene liggende til at købe et nyt køleskab eller en ny computer og her kommer forbrugslån til gode. Men husk at sammenlign priserne på de forskellige billige lån uden sikkerhed, da der kan være mange penge at spare.

Kilde: Låneportalen Trygt.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *